Díjmentes otthoni internetszolgáltatás a digitális munkarendű alapfokú vagy középfokú oktatásban résztvevőknek

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet újabb módosítása alapján az alapfokú vagy középfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az alapfokú vagy középfokú nevelés-oktatást folytató köznevelési intézményben digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2021 májusában.

Az ingyenes internetre jogosult Satelit ügyfelek a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra igényüket a a következő űrlapon adhatják le: http://satelit.hu/digitalisoktatas

Aki korábban már sikeresen regisztrált, annnak nem kell újra regisztrálni, a nyilatkozata mindaddig érvényes, amíg a rendelet hatályban marad, vagy amíg az igénylő vissza nem vonja az igényét.

 

Az újonnan regisztrálóknak az kedvezmény jóváírása 2021 júliustól kezdve lesz jóváírva, mivel a májusi és júniusi számlák már elkészültek.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a kormányrendelet szerint a szolgáltatóknak legkésőbb a veszélyhelyzet megszűnését követő 6 hónapon belül kötelező jóváírniuk a digitális oktatásban résztvevők számára biztosított ingyenes internetszolgáltatás összegét.

 
 

Tisztelt Ügyfelünk!


Ezúton is tájékoztatjuk azon ügyfeleinket, akik korábban már igényelték az általános iskolai és középiskolai digitális oktatásban résztvevőknek szóló ingyenes internet hozzáférést, hogy a kormányrendelet értelmében 30 napra ingyenesen biztosított internetszolgáltatás összegének jóváírása nem az áprilisban kézhez kapott számlákban történik, hanem egy későbbi számlában.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a kormányrendelet szerint a szolgáltatóknak legkésőbb a veszélyhelyzet megszűnését követő 6 hónapon belül kötelező jóváírniuk a digitális oktatásban résztvevők számára biztosított ingyenes internetszolgáltatás összegét.
A 2021 márciusa előtt, illetve a márciusban regisztráltak kedvezménye is érvényben van, nem veszik el a benyújtott kérelmük és kedvezményük, azonban a számlázásban történő jóváírása nem az áprilisban kézhez kapott számlákon történik, hiszen az már márciusban elkészült, hanem csak a májusi számlán. Az áprilisi kedvezményt június hónapban fogjuk jóváírni, a májusit júliusban.

További kérdéssel forduljon telefonos vagy e-mail ügyfélszolgálaton munkatársainkhoz!

Köszönjük megértését!

A Satelit Csapata

We recommend:

Switch to e-invoice!

Switch to an e-invoice and pay by direct debit, bank transfer, or online without queuing!

Next...

Pay by credit card!

Pay online with your credit card conveniently from home, without queuing!

Next...