2020-06-15

Visszatér a DIGI Sport 1 az analóg csatornák közé

Tisztelt Ügyfelünk!

A nyáriszünet kezdetével az analóg kiosztásban ideiglensen továbbított M5 csatorna helyére visszakerül a csatornakiosztásnak megfelelően a DIGI Sport 1 csatorna.

A digitális kiosztást ez a változtatás nem érinti, a tévé készüléket nem kell újrahangolni!

Satelit Kft.
2020-06-01

Frekvencia változás (Veszkény digitális)

Kedves Ügyfeleink!

2020. június 2-tól a következő digitális csatornák vételi frekvenciája megváltozik:

TV2 Comedy, RTL Gold, RTL +, Fishing and hunting, Prime, DikH, Sláger TV

A csatornák új vételi helye: 602 Mhz

Ha a digitális készüléke automatikusan nem frissíti a csatornalistát, akkor egy automatikus keresést kell elindítani.
2020-06-01

Újra nyit az ügyfélszolgálati irodánk

Kedves Ügyfeleink!

2020. június 2-től újra megnyitjuk Levélen az ügyfélszolgálati irodáinkat.

Önök és szeretteik védelmében továbbra is azt kérjük, hogy lehetőleg a személyes ügyintézés helyett válasszák a telefonos vagy elektronikus (email, ügyfélkapu) ügyintézést. Telefonos ügyfélszolgálatunkon a 1275-ös telefonszámon keresztül kollégáink minden nap várják hívásaikat 8:00 és 20:00 között.

Amennyiben úgy döntenek, hogy mégis személyesen jönnek el ügyfélfogadási irodánkba, szívesen látjuk Önöket, azonban mindannyiunk védelmében az alábbi intézkedések lesznek érvényben:
 • Az ügyféltér várakozás céljából továbbra is zárva lesz, kizárólag azok lehetnek irodáinkban, akik épp munkatársunknál sorra kerülnek.

 • Kérjük, várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására.

 • Az ügyintézésre kérjük, minden alkalommal egyedül érkezzenek.

 • Az ügyféltérbe belépve kötelező a maszk viselete, illetve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

 • Javasoljuk, hogy számláikat online bankkártyával, utalással, ügyfélkapun keresztül vagy csekkbefizetéssel egyenlítsék ki.


 • Köszönjük megértésüket, és jó egészséget kívánunk!
  2020-05-01

  TÁJÉKOZTATÁS SZÁMLÁZÁSRÓL (TELEFON)

  Tisztelt Ügyfelünk!

  Az aktuális számla leveleink mellől tévedésből lemarad a küldött számlával kapcsolatosan az alábbi tájékoztatás:

  Számlatechnikai okokból 2020. májusától a telefon számlákat hó elején fogjuk elkészíteni, ami az elmúlt hónap forgalmi díjait, és az aktuális hónap havi díját tartalmazza a jövőben.

  A most elkészült számlán így a 2020 március 15-től április 30-ig tartó időszakra vonatkozóan számláztuk ki a forgalmi díjakat, ahogy eddig is tettük volna. A telefon havi díjakhoz viszont így az átfordulás miatt 2020. márcus és április mellett a májusi havi díj is kiszámlázásra került, hosszabb fizetési határidővel.

  Júniustól tehát majd rendre az aktuális havi díj, és az előző hónap forgalma kerül kiszámlázásra.

  Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségért! Megértését köszönjük!

  Tisztelettel a Satelit Kft. nevében:
  Lajos Dániel
  2020-05-01

  Számlaszám változás!

  Tisztelt Ügyfelünk!
  Tájékoztatjuk hogy a számlaszámunk 2020.05.01-ével a következőre módosult:

  Számlaszám: 1160 0006 0000 0000 8579 2627
  IBAN: HU28 1160 0006 0000 0000 8579 2627

  Satelit Kft.
  2020-03-19

  Rendkívüli intézkedéseink a koronavírus miatt

  Tisztelt Ügyfelünk!

  Az Önök, illetve munkatársaink egészsége védelme érdekében személyes ügyfélszogálatunkat zárva tartjuk. Természetesen továbbra is rendelkezésre állunk telefonos, ügyfélkapus és e-mailes elérhetőségeinken!

  Szerelő kollégáink érdekében kérjük, hogy ha bármilyen fertőző betegségre utaló tünetet észlelne saját magán vagy a közvetlen környezetében élőkön, jelezze azt kollégáinknak!
  Amennyiben a munka jellege halasztható, ha teheti, egyeztessen Ügyfélszgálatunkkal későbbi időpontot! Ha a munka nem halasztható (pl. hiba vagy létesítés miatt) kérjük, hogy segítse kollégáinkat, hogy a szerelési mukákat biztonságosan tudják elvégezni!
  Kérjük, a kézfogást átmenetileg kerüljék!

  Megértésüket köszönjük!
  2020-03-17

  Ideiglenesen elérhető az M5 csatorna az analóg csatorák között

  Tisztelt Ügyfelünk!

  Az iskolai bezárások miatt a tanítás segítését az M5 csatorna végzi. A csatorna megtalálható kínálatunkban, de csak a digitális vételre alkalmas készülékeken elérhető.
  Azért, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a csatorna a régi készülékeken is, március 19-től analóg kínálatban ideiglenesen a DIGI Sport 1 helyén az M5 adását továbbítjuk. Így a legkisebb csomagban digitális és analóg adásban is megtalálható a csatorna.
  A járványügyi helyzet rendeződését követően a korábbi csatornakiosztást visszaállítjuk. A digitális kiosztást ez a változtatás nem érinti, a tévé készüléket nem kell újrahangolni!

  Megértését köszönjük, jó egészséget kívánunk!
  2020-03-01

  Hálózatfejlesztési munkák

  Tisztelt Ügyfelünk!
  A Satelit Híradástechnikai Kft. idén is folytatja az előző években megkezdett hálózatfejlesztési munkálatokat.
  A fejlesztéseknek köszönhetően egyre nagyobb sebességű csomagok váltak eddig is elérhetővé és idén is további gyorsítást tervezünk. Egyes területeken már elkezdődött az optikai hálózat kiépítése is, a korábbi koax hálózat optikaira való átépítése. Reméljük, hogy minél előbb mindenhol megtörténik a technológiai váltás és a réz kábelek kábelek helyét átveszi az üvegszálas kábel.

  A hálózatfejlesztés során a tecnikusok a szükséges gallyazási munkákat is végzik, mivel a legtöbb helyen új kábeleket húznak ki és szinte midnen oszlopnál szerelnek.

  Megkérjük Önöket, hogy a munkavégzés alatt segítség a kollégák munkáját, például azzal, hogy ha megoldható, akkor a kábelezés idejére ne a légkábelek alá parkoljanak.  Köszönettel:
  Satelit Kft.